Spring Class Registration is now open! Call to secure your spot today!!!

REGISTER NOW

 MondayTuesdayWednesday
3:15 p.m. Tap/Ballet
3:15 - 4 p.m.
(45 min)
Teacher: Leah
Ages: 5-7
   
3:30 p.m.

4 p.m. Tap I
4 - 5 p.m.
(60 min)
Teacher: Leah
Hip Hop
4:00 - 5:00 p.m.
(60 min)
Teacher: TBA
 
4:15 p.m.    

Creative Movement
4:15 - 4:45 p.m.
(30 min)
Teacher: Annie
Ages: 3-5

4:30 p.m.
 
4:45 p.m.    

Pre-Ballet 5+
4:45 - 5:30 p.m.
(45 min)
Teacher: Annie

5 p.m. Ballet II
5 - 6 p.m.
(60 min)
Teacher: Leah

Jazz I Class
5:00 - 6:00 p.m.
(60 min)
Teacher: TBA

 
5:30 p.m.

Ballet I
5:30 - 6:30 p.m.
(60 min)
Teacher: Annie
6 p.m. Ballet III/IV
6:00 - 7:00 p.m.
(60min)
Teacher: Leah
Tap II Class
6:00 - 7:00 p.m.
(60 min)
Teacher: Lexis
 
6:30 p.m.


7:00 p.m. Lyrical*/Jazz II
7:00 - 8:00 p.m.
(60 min)
Teacher: Leah
Adult Tap Class
7:00 - 8:00 p.m.
(60 min)
Teacher: Lexis

 
7:30 p.m.

 
  * Required enrollment in Ballet II or above
%MCEPASTEBIN%